Liity jäseneksi

Vastaa Kumulan jäsentutkimukseen ja voita hotellilahjakortti!

Liiton jäsentutkimus on avoinna ja sen tulosten pohjalta kehitetään palveluita eteenpäin.

Osallistu täältä!

Haluamme tutustua jäseniimme entistä paremmin ja kehittää toimintaamme arvo- ja asennetutkimuksen pohjalta. Vastaamalla voit vaikuttaa siihen, millaisiin palveluihin keskitymme jatkossa erityisesti.

Miksi vastaaminen on tärkeää?

Kehitämme Kumulan toimintaa jatkuvasti ja huomioimme siinä jäsenten palautteet ja ideat. Vuosina 2017-2018 uudistimme liiton ilmeen ja lisäsimme merkittävästi panostusta koulutuksiin ja tapahtumiin. Tämän vuoden alusta otimme käyttöön uuden osaamis- ja hyvinvointituen, joka mahdollistaa omien taitojen kehittämisen tai hyvinvointiin satsaamisen asuinpaikasta riippumatta.

Nyt haluamme kuulla tarkemmin jäsentemme arvoista, näkemyksistä sekä työelämään ja omaan arkeen liittyvistä kysymyksistä.

Tiedon pohjalta voimme panostaa jäsenille tärkeisiin asioihin ja toimintaan. Tutkimuksen toteuttaa Pentagon Insight ja sen taustoista voit lukea lisää toiminnanjohtajan blogista täältä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. 

Kaikkien vastaajien kesken arvomme kolme hotellilahjakorttia Scandic Hotelsiin. Lahjakortin arvo on 90 euroa ja se oikeuttaa yhden yön yöpymiseen kahdelle hengelle, viikonloppuna ja kotimaassa.

Yöpyminen sisältää kaikki normaalit hotellin palvelut, kuten saunan, mahdollisen kylpylän ja aamupalan. Lahjakortit toimitetaan voittajille henkilökohtaisesti tarkempien ohjeiden kera.

Lisätietoja tutkimuksesta: palvelu- ja koulutussuunnittelija Hanna Harrison, 040 124 5571 tai hanna.harrison@kumula.fi. Kumula kunnioittaa jäsenten yksityisyyttä ja noudattaa tutkimuksen tietoturvan osalta ajantasaista EU-lainsäädäntöä.

Hanna Harrison

Hanna Harrison

Palvelu- ja koulutussuunnittelija

hanna.harrison@kumula.fi

0401245571

Jaa sivu: