Liity jäseneksi

Neetta on aloittanut palvelu- ja koulutussuunnittelijana

Olen Neetta Eriksson ja aloitin työt palvelu- ja koulutussuunnittelijana maanantaina 3.5.2021. Työtehtäviini kuuluvat jäsenpalveluiden, koulutuksien, tapahtumien tuottaminen ja kehittäminen, markkinointiviestintä sekä yhteistyö opiskelijajärjestöjen kanssa.

Olen koulutukseltani filosofian maisteri ja kulttuurituottaja (AMK). Aiemmin olen työskennellyt eri tehtävissä sekä järjestö- että kuntasektorilla kulttuurituotannon, viestinnän sekä tutkimus- ja korkeakouluyhteistyön parissa. Ennen Kumulaan siirtymistä työskentelin Vantaan kaupungilla strategia- ja tutkimusyksikössä, Kaupunkiakatemia projektissa. Työni ohella työskentelin myös JUKO:n luottamusmiehenä.

Vapaa-ajalla opiskelen tulevaisuuden johtamista Laurea ammattikorkeakoulussa. Normaaliaikoina minut löytää kaupungilta useimmiten kirjastoista, museoista, gallerioista tai keikkapaikoilta. Parhaiten rentoudun kuitenkin meren rannoilla ja metsissä.   

Onko sinulla ideoita Kumulan tai Akavan Erityisalojen jäsenpalveluiden tai koulutuksien kehittämiseksi? Millaista koulutusta tai muuta tukea kaipaat työsi tueksi Kumulalta? Kannustan kaikkia jäseniä tai jäsenyyttä harkitsevia ottamaan yhteyttä; antamaan palautetta ja kertomaan ideoita lähettämällä sähköpostia tai soittamalla. Toivon työltäni aktiivista vuorovaikutusta jäsenten ja ei-vielä-jäsenten kanssa. 

Avainsanat:
Neetta Eriksson

Neetta Eriksson

Palvelu- ja koulutussuunnittelija

neetta.eriksson@kumula.fi

040 124 55 71

Jaa sivu: