Liity jäseneksi

Kumulan puheenjohtajaksi valittiin kirjastopedagogi Sonja Peschkow

Kuntien asiantuntijat – Kumula ry:n uudeksi puheenjohtajaksi valittiin vuosikokouksessa 21.11. Sonja Peschkow Espoosta. Kirjastopedagogina työskentelevä Peschkow on toiminut aiemmin Kumulan hallituksen jäsenenä ja Kumulan varapuheenjohtajana. Lisäksi Peschkow toimii Akavan Erityisaloissa Kumulan edustajana kunnan neuvottelukunnan sekä ilmastotyöryhmän puheenjohtajana.

“Elämme ammattiyhdistysmaailmassa mielenkiintoisia, mutta haasteellisia aikoja. Haluan omalta osaltani olla vakuuttamassa ammatillisen edunvalvonnan merkitystä tässä muuttuvassa maailmassa. Edunvalvonnan aika ei ole todellakaan ohi, vaan sen on ryhdistäydyttävä entisestään. Haluan nostaa keskusteluun erityisesti kuntien haasteita, ja pohdiskella, miten tulevaisuudessa työntekijät voivat selviytyä niistä uupumatta” Peschkow toteaa.

Kumulan hallitukseen valittiin varsinaisiksi jäseniksi Ilona Savolainen, Raisa Laitala, Kimmo Kumlander ja Mikko Salmela. Varajäseniksi valittiin Henri Seppänen, Timo Tamminen, Esko Nousiainen ja Jan Nyström.

Onnittelemme lämpimästi kaikkia uusia luottamushenkilöitä!


Kuva: Johannes Roviomaa

Jaa sivu: