Liity jäseneksi

Tehtäviä tarjolla: hae Kumulan hallitukseen tai toimikunnan jäseneksi!

Haemme innostuneita työelämän kehittäjiä Kumulan toimintaan ja päätöksentekoon. Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Sinun ei tarvitse olla järjestöasioissa marinoitunut yhdistyskonkari, vaan riittää, että olet kiinnostunut työelämästä ja oman ammattialasi kehittämisestä. Etsimme nyt mukaan uusia tulokkaita erilaisin taustoin, ja toiveissamme on unelmakokoonpano, josta löytyy sekä kokemusta että uusia ideoita.

Hae hallitukseen

Kuntien asiantuntijat – KUMULA ry:n toimintaa johtaa liiton hallitus. Hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi kahdeksan jäsentä ja kahdeksan varajäsentä. Hallituksestamme on vuosittain neljä jäsentä erovuorossa. Etsimme siis hallitukseemme neljää jäsentä ja neljää varajäsentä. Toivomme sinulta kiinnostusta työelämäkysymyksiin ja halua osallistua uuden ajan ammattijärjestötoiminnan luomiseen.

Kumulan hallitus kokoontuu noin 8 kertaa vuoden aikana, osin myös sähköpostitse/Skypellä. Emme maksa kokouspalkkioita, mutta korvaamme matkakustannukset päivärahoineen ja ansiokorvausmenetyksineen.

Olisitko sinä siis meidän uusi päätöksentekijämme? Emme odota sinulta valmiita vastauksia tai vankkaa kokemusta kunta-alan henkilöstöasioista. Etsimme myös henkilöitä, joilla on palava halu kehittää ja kehittyä.

Hallituksemme jäsenet valitaan liittovaltuustomme syyskokouksessa 10.11.2018.

Hae toimikunnan jäseneksi

Kattojärjestössämme Akavan Erityisaloissa toimii kunnan neuvottelukunta. Sen tehtävänä on kehittää kuntasektorin edunvalvontaa, seurata kunta-alan työelämäkysymyksiä ja koordinoida neuvottelutoimintaa jäsentemme edun mukaiseksi.

Etsimme nyt kunnan neuvottelukuntaan kahta jäsentä ja kahta varajäsentä. Toivomme sinulta innostusta työelämän kehittämiseen ja kiinnostusta työmarkkinakysymyksiin. Kunnan neuvottelukunta kokoontuu noin neljä kertaa vuodessa.

Etsimme myös Akavan Erityisalojen korkeakoulutoimikuntaan yhtä jäsentä ja yhtä varajäsentä seuraamaan oman alamme koulutuspolitiikkaa ja osallistumaan korkeakoulusektorin edunvalvontaan.

Lisäksi etsimme opiskelijajäsentä ja opiskelijavarajäsentä Akavan Erityisalojen opiskelijatoimikuntaan kehittämään kattojärjestömme opiskelijayhteistyötä.

Tehtävät Akavan Erityisaloissa vahvistetaan Kumula ry:n hallituksen kokouksessa 13.10.

***

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen kumula@kumula.fi. Otsikoi viestisi ”hakemus [hakemasi paikka].

Toivomme sinun vastaavaan hakemuksessasi ainakin seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä paikkaa tavoittelet?
  • Miksi haet kyseistä paikkaa
  • Millaisena näet ammattiyhdistysliikkeen tällä hetkellä?
  • Millaiseksi haluaisit sitä muuttaa?
  • Mitkä ovat mielestäsi Kumulan kolme tärkeintä tehtävää?


Hakuajat:        Kumula ry:n hallitusjäsenyys ja varajäsenyys: 25.10 mennessä

                        Akavan Erityisalojen neuvottelukunnat ja toimikunnat: 12.10 mennessä

 

Lisätietoja tehtävistä: Toiminnanjohtaja Jussi Näri, jussi.nari@kumula.fi, 0400 816284

Jaa sivu: