Liity jäseneksi

Tarja Vuorinteestä Kumulan valtuuston uusi puheenjohtaja

Helsinkiläinen kirjastonjohtaja Tarja Vuorinne valittiin Kumulan valtuuston uudeksi puheenjohtajaksi liittovaltuuston kevätkokouksessa 25.4.2015.

Vuorinne lähtee johtamaan valtuustoa kahdelle viimeiselle valtuustovuodelle luottavaisin mielin. - Kumulan toiminta on hyvässä vireessä ja mukana on hyviä toimijoita. Viime vuonna saimme valmiiksi uuden strategian sekä viestintäsuunnitelman, joihin liittyvät kehittämistoimet ovat jo hyvässä vauhdissa.

Kumulan valtuuston edellinen puheenjohtaja Maarit Helén siirtyi alkuvuodesta Akavan Erityisalojen hallituksen puheenjohtajaksi. Tämä on vankistanut Kumulan asemaa AE -yhteisössä. – Olemme tehokkaasti mukana Akavan Erityisalojen toiminnassa ja meillä on myös hyvä edustus tarpeellisissa AE:n toimielimissä, Vuorinne iloitsee.

- Omassa valtuustossamme ja hallituksessamme on mukana upeita asiantuntijoita ja esimiehiä, joilla on kokemusta erilaisista työtehtävistä ja erilaisista kunnista. Myös toimistomme on hyvissä käsissä: Jussi ja Saara kehittävät tehokkaasti toimintaamme linjaustemme mukaan. Siis ilolla ja intohimolla yhdessä eteenpäin, Vuorinne toivottaa.

Väistyvä valtuuston puheenjohtaja Maarit Helén luovuttaa valtuuston johdon hyviin ja osaaviin käsiin. - Kumulan valtuusto saa Tarjasta hyvän ja viisaan puheenjohtajan. Tarjalla on niin pitkä ja monipuolinen kokemus työelämästä, että se tulee auttamaan häntä monella tavalla tehtävän hoitamisessa, Helén kommentoi.

Helén toivottaa Vuorinteelle pitkää pinnaa ja sinnikkyyttä, sillä näitä kykyjä valtuuston puheenjohtajalta aina joskus vaaditaan. - Tarjalta näitä ominaisuuksia löytyy, mistä hyvänä todistuksena on hänen juuri tekemänsä yli 700 kilometrin kävelyvaellus. Tarjalle on aina ollut edunvalvonta sydämen asia, joten niiltäkin osin Kumulan tulevaisuus on turvattu, kun sen johdossa on henkilö, jolle jäsen ja hänen etunsa on omaa etua tärkeämpi.

- Sydämestäni haluan onnitella Tarjaa ja toivottaa onnea ja menestystä tässä erittäin mielenkiintoisessa ja haastavassa tehtävässä. Mukavinta valtuuston johdossa on minulle ollut kaikki ihanat henkilöt, jotka valtuustomme muodostavat - ja nehän ovat onneksi myös Tarjan ilona ja tukena tulevissa koitoksissa. Omalta osaltani haluan näin myös kiittää valtuustoa kuluneista vuosista: Mukavaa on ollut! Helén kiittelee.

Tarja valtuuston pj
Valtuuston uusi puheenjohtaja Tarja Vuorinne
patikkamatkalla Santiagoon Espanjassa

Avainsanat:

Jaa sivu: