Liity jäseneksi

Kumulan palveluvalikoima uudistui webinaareilla!

Kevään palvelu-uutuutena aloitimme jäsentemme osaamista täydentävät, kuukausittaiset webinaarit.

Osa jäsenistämme on ehkä huomannutkin, että Kumula uudisti viime vuoden puolella strategiaansa ja tuotti koulutustarvekyselyn kirjastoalan ammattilaisille. Kysely oli vasta alkusoittoa toteutettavalle palvelu-uudistukselle, jonka ensi askeleet otettiin jo tarjoamalla Kumulan ensimmäinen ikioma, ainoastaan jäsenille tarkoitettu webinaari viime viikolla! Tästä lähtien tarjolla onkin koulutuksia kaikille jäsenillemme alasta riippumatta.

Mitä webinaarit ovat?

Helmikuusta 2018 lähtien Kumula aloitti liiton omat, kuukausittaiset webinaarit kesäkuukausia lukuunottamatta. Osalle jäsenistämme webinaarit ovatkin ehkä tuttuja Akavan Erityisalojen tuottamista koulutuksista, mutta kerrattakoon nyt silti, mitä käsite tarkoittaa. Webinaarit ovat videokoulutuksia, joihin voi osallistua työkoneella työpaikalla, kotisohvalla tai vaikkapa mobiililaitteella kahvilassa. Videokoulutusten helppouden vuoksi lisäsimme ne myös Kumulan palveluvalikoimaan: jatkossa kukin jäsen voi osallistua koulutukseen mistä tahansa ympäri Suomea.

Tämän kevään ohjelmavalikoimassa on webinaareja mm. kirjavinkkauksesta, tietosuoja-asetuksesta, kvtes:istä sekä stressin- ja ajanhallinnasta. Valikoima päivittyy kevään myötä, joten kannattaa tarkistaa tapahtumakalenteri aika ajoin!  Jos jäsen ei voi osallistua webinaariin, ovat niiden tallenteet myös käytettävissä myöhemmin. Toisaalta osallistumiseen kannattaa panostaa, sillä koulutuksen chat-ikkuna on mukava bonus koulutuksessa.

Kaikki Kumulan omat koulutukset ja webinaarit ovat jäsenille maksuttomia.

Mistä näen koulutustarjonnan ja miten voin ilmoittautua mukaan?

Kaikki Kumulan kevään tapahtumat löytyvät osoitteesta www.kumula.fi/tapahtumat . Lisäksi voit halutessasi tarkastaa webinaaritarjonnan suoraan osoitteesta www.videkoulutus.fi/kumula .

Ilmoittautua webinaareihin voi niin kauan kuin paikkoja riittää, tai viimeistään juuri ennen webinaarin alkua.

Ilmoittautuessasi ensimmäistä kertaa webinaariin toimi näin:

  • Rekisteröidy palveluun luomalla tunnukset videokoulutus.fi -palveluun ilmaiseksi
  • Luodessasi tunnukset voit jättää organisaatio -kohdan tyhjäksi.
  • Jatkossa sähköpostiosoitteesi ja määrittämäsi salasanasi toimii tunnuksinasi Kumulan webinaareihin
  • Ilmoittauduttuasi saat webinaarin lähestyessä sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan webinaariin.
  • Voit myös osallistua webinaariin kirjautumalla sisään ja klikkaamalla oikean ylälaidan valikosta kohtaa “omat ilmoittautumiset”.

Muistathan, että kaikkien Kumulan jäsenten käytettävissä on myös kaikki Akavan Erityisalojen koulutukset! Niitä voit käydä kurkkaamassa täällä. 

***
Toivottavasti nähdään koulutuksissa ja kevään riennoissa!

Otan myös mielelläni ideoita vastaan koulutus- ja tapahtumatarjontaan. Pistä vaan viestiä allekirjoittaneelle, niin katsotaan miten voimme edistää asiaa.

Ilolla jäsenistöämme palvellen,
Meeri

Kumulan palvelu- ja koulutussuunnittelija
meeri.vaananen@kumula.fi / 040 1599 397

Meeri Väänänen

Meeri Väänänen

Palvelu- ja koulutussuunnittelija

Jaa sivu: