Liity jäseneksi

Jäsenetu laajenee: Hallintoakatemian täsmäkoulutukset täydensivät Kumulan palveluvalikoimaa

Oman osaamisen täydentämisestä kiinnostuneille on hyviä uutisia: yhteistyömme Hallintoakatemian kanssa tiivistyy!

Kuten monet jäsenemme ovatkin jo ehkä huomanneet, Kumulan palvelutarjonta on uudistunut tänä vuonna roimasti, sillä videokoulutukset, lähikoulutukset ja Hallintoakatemian verkkokurssit ovat porhaltaneet liiton palveluvalikoimaan.

Tämän kevään aikana jäsentemme käytettävissä olivat Hallintoakatemian kattavat ja mielenkiintoiset neljän viikon pituiset verkkokurssit omavastuuhintaan. Jäsenemme pääsivät päivittämään osaamistaan mm. hallintolain kiemuroissa, viranhaltijapäätöksissä, tietosuoja-asetuksissa, digityökalujen hyötykäytössä tai asiakaspalvelun eri elementeissä.

Nyt oman osaamisen täydentämisestä kiinnostuneille on luvassa hyviä uutisia, sillä yhteistyömme Hallintoakatemian kanssa tiivistyy entisestään!

Jatkossa jäsenemme pääsevät myös muutaman tunnin pituisille verkkokoulutuksille superedullisesti! Tehokkaita täsmäkoulutuksia on tarjolla Hallintoakatemian syksyn koulutusaikatauluissa iso määrä ja luvassa on mm. koulutuksia tehokkaista toimintatavoista, varhaiskasvatuslaista sekä kuntien tapahtumatuotannosta. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan ja koskettavat monia kuntien asiantuntija-aloja. Kannattaa käydä kurkkaamassa koulutuskalenteria täällä.

Mitä tämä sitten kumulalaiselle kustantaa?

Hallintoakatemian verkkokurssien ja videokoulutusten omavastuuosuus on työssäkäyville jäsenillemme 50 € (norm. 179,80 €) ja työttömille sekä opiskelijoille 20 €.

Hallintoakatemian koulutusten lisäksi luvassa on tietystikin myös iso kasa Kumulan omia tapahtumia ja videkoulutuksia sekä kattojärjestömme Akavan Erityisalojen koko koulutustarjonta. Nämä ovat luonnollisesti kaikille kumulalaisille avoimia ja maksuttomia. Nämä koulutukset löydät tuttuun tapaan osoitteesta http://kumula.fi/tapahtumat .

Jos haluat hyödyntää jäsenetusi ja osallistua Hallintoakatemian verkkokursseille tai täsmäkoulutuksiin Kumulan erityishinnalla, otathan yhteyttä allekirjoittaneeseen. Annan sinulle lisäohjeet ilmoittautumista varten!

Lisäksi kerromme tarkemmat ilmoittautumisohjeet jäsenillemme lähetettävissä uutiskirjeissä.

Tervetuloa tutustumaan Kumulan koulutustarjontaan!


 

Meeri Väänänen

Meeri Väänänen

Palvelu- ja koulutussuunnittelija

Jaa sivu: