Liity jäseneksi

UP Partners: Tekoäly

Aika: 17.6. klo 18.00
Paikka: Webinaari, uraportaalin kautta (ilmoittautumisohjeet alla)

Tässä webinaarissa luodaan ymmärrystä tekoälystä, joka tulee lähitulevaisuudessa hiipimään kaikkialle ja näkymään konreettisesti meidän jokaisen työssä ja elämässä.

Tekoäly kuulostaa hienolta ja monimutkaiselta, vaikka käytännössä se ratkaisee hyvin yksinkertaisia ongelmia. Itse sana nousee esiin eri tilanteissa, mutta kuinka hyvin ymmärrämme missä vaiheessa tekoälyn hyödyntäminen on, millaisia konkreettisia onnistuneita toteutuksia on jo otettu käyttöön tai miten työnkuvamme tulevaisuudessa voi muuttua tekoälyn vaikutuksesta? Näitä kysymyksiä pohdimme webinaarissa käymällä läpi konkreettisia toteutuksia ja esimerkkejä, miten tekoälyä jo hyödynnetään.

Tämä webinaari on sinulle, jos sinua kiinnostaa: 

  • Mitä tekoäly nykyään tekee, miten se jo auttaa meitä

  • Miten eri palvelut on oikeesti rakennettu

  • Mihin tekoälyn "älykkyys" oikeastaan perustuu

 

Kouluttaja: Ville Suvanto

Ville Suvanto toimii ohjelmistoyritys CGI:n Advanced Analytics Solutions yksikössä AI liiketoiminnan vetäjänä. Villen työpäivät pyörivät "isojen ongelmien" ympärillä. Tiiminsä kanssa hän auttaa asiakkaitaan luomaan arvoa datasta hyödyntäen analytiikkaa ja tekoälyä. Lopputuloksena syntyy yksinkertaisia ja käytännöllisiä ratkaisuja, jotka helpottavat meidän elämäämme.

Ilmoittautuminen

 Webinaareihin voi osallistua vain Akavan Erityisalojen (Kumulan) jäsen. Jäsenyys tarkastetaan liiton jäsensihteereiden toimesta ja tarkastukseen kannattaa varata muutama päivä (viikonlopun aikana tarkastuksia ei tapahdu).

  1. Ilmoittaudu webinaareihin klikkaamalla uraportaalissa (www.urapalvelut.fi/akavanerityisalat) valitsemaasi webinaaria.
  2. Klikkaa ILMOITTAUDU.
  3. Saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisen hyväksymisestä sekä osallistumisohjeet.
  4. Kaikista webinaareista tehdään tallenne. Jos et jostain syystä pääsekään katsomaan webinaaria reaaliaikaisesti, voit katsella/kuunnella webinaarin milloin tahansa sinulle parhaiten sopii. Tallenne on katsottavissa välittömästi webinaarin jälkeen uraportaalissa.

Jaa sivu: