Liity jäseneksi

Pomoverkoston ensimmäinen tapaaminen: Näin onnistun johtajana - PERUTTU!

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamisen teemoihin keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavien osaamista.

TIlaisuus on peruttu koronaepidemian vuoksi. Tiedotamme jäsenille, kun uusi tilaisuus voidaan järjestää.

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamisen teemoihin keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavien osaamista. Koulutukset tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen ja uusien näkökulmien löytämiseen lyhyiden alustuksien sekä ohjattujen vertaiskeskusteluiden kautta. Lämpimästi tervetuloa pomoverkoston teemoiteltuihin aamiaistilaisuuksiin!

I kokoontuminen: Näin onnistun johtajana - alustajana Johanna Tuutti

Ilmoittaudu mukaan tästä avautuvasta linkistä!

Aika: 26.3. klo 9-11 (aamupalaa tarjolla 8.30 alkaen)
Paikka: Mikonkatu 8 A (6. krs), Helsinki / Viestin, Takun, MAL:n ja Kieliasiantuntijoiden toimisto

Ei ole yhtä ainoa tapaa johtaa onnistuneesti: Onnistunut johtaminen riippuu ympäristöstä, tilanteesta sekä johdettavista henkilöistä. Varmin tapa onnistua johtajana
on se, että johtaja pystyy muuttamaan omaa tapaansa johtaa ympäristöstä, tilanteesta ja johdettavasta riippuen.

Alustuksen teemat:

  • Onnistunut vuorovaikutus
  • Miten metsästät onnistuneesti ongelmia ja ratkaiset ne
  • Miten onnistua päätöksen teossa
  • Miten toteuttaa demokratiaa

Alustuksen jälkeen ohjattua yhteiskeskustelua aiheen pohjalta.

Johanna Tuutti, valmennus, henkilöbrändi & LinkedIn expertti
fi.linkedin.com/in/johannatuutti

Johanna on uravalmentaja, joka auttaa tunnistamaan vahvuudet ja osaamiset ja nauttimaan  ihmisenä ja ammattilaisena kasvamisesta. Hänen erikoisalaansa on ammatillisen arvon, brändin ja maineen rakentaminen ja LinkedIn-palvelun hyödyntäminen viestinnän ja urakehityksen tukena. Tuloksekkaaseen työnhakuun hän auttaa tuottamaan aineistoja, jotka ovat vahvoja sekä sisällöllisesti että visuaalisesti. Ennen valmentajaksi ryhtymistä Johanna johti ja kehitti yritys- ja brändiviestintää ja henkilöstön viestintätaitoja IBM:ssä ja Metsä Groupissa. FM-tutkinnon lisäksi hänellä on viestintäpäällikön, tiiminjohtajan ja coachin täydennyskoulutukset sekä ICF:n Professional Certified Coach -sertifikaatti.

Kysyttävää tapahtumasta? Ole yhteydessä Kumulan tapahtuma- ja koulutussuunnittelijaan Hannaan (Hanna.Harrison@kumula.fi / 040 124 5571).

 

 

Jaa sivu: