Liity jäseneksi

Johtajuusseminaari

Onnistu vastuullisuuden johtamisessa!

 Kuinka vastuullisuustyötä johdetaan strategisella tasolla? Miten vastuullisuus saadaan osaksi organisaation strategiaa? Ja miten onnistua vastuullisuuden johtamisessa?

Tervetuloa johtajuusseminaariin torstaina 10.2.2022 klo 14.00-16.00 kuulemaan kuinka vastuullisuustyötä johdetaan onnistuneesti.

Johtajuusseminaari on vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa yhteen esihenkilöinä ja johtajina työskentelevät sekä aiheesta kiinnostuneet pohtimaan johtamisen ajankohtaisia ilmiöitä.

Ohjelma

Omat näkemyksensä ja kokemuksensa ajankohtaiseen keskusteluun tuovat Vaasan yliopiston vastuullisuus- ja eettisyysjohtaja Tommi Lehtonen sekä HAM:n Helsinki Biennaalin tuotantopäällikkö Jonna Hurskainen. Seminaarin paneelikeskustelussa vastuullisuuden johtamisen onnistumisia pohtivat:

  • Päivi Anttikoski, SOK:in S-ryhmän markkinoinnista, viestinnästä ja vastuullisuudesta vastaava johtaja
  • Niina Hattunen, Ilosaarirockin ja Joensuun popmuusikot ry:n toiminnanjohtaja
  • Saana Rossi, kirjailija, advisor ja ex-HR-johtaja

Seminaarin juontaa Helsingin Sanomien talouden ja politiikan toimittaja Alma Onali. Aiemmin myös kulttuuri- ja ulkomaantoimittajana työskennellyt Onali on työssään perehtynyt erityisesti erilaisiin vastuullisuuskysymyksiin, niin ilmaston kuin ihmisoikeuksienkin näkökulmasta.

Tarkempi ohjelma tarkentuu alkuvuodesta.

Seminaari on tarkoitettu Kuntien asiantuntijat - Kumula ry, Museoalan ammattiliitto MAL ry, Skilla ry, Specia - Asiantuntijat ja esihenkilöt ry, Taide ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry sekä Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry jäsenille.

Seminaariin ovat tervetulleet kaikki esihenkilöinä ja johtajina työskentelevät sekä aiheesta kiinnostuneet jäsenet!

Ilmoittautuminen

Seminaari on avoin ja maksuton jäsenillemme. Linkki tapahtumaan ilmoittautuneille lähetetään myöhemmin.Ilmoittaudu mukaan seminaariin tästä linkistä.

Ilmoittautuminen päättyy 9.2.2022 klo 14.00. Tapahtumasta ei tehdä tallennetta.

Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja innostumaan johtamisesta!

Jaa sivu: