Liity jäseneksi

Johtajuusseminaari 2020

Mihin esihenkilötyötä tarvitaan itseohjautuvuuden aikakaudella?

Aika: 12.2.2020 13-17.00

Paikka: Maijansali, Keskuskirjasto Oodi, Helsinki

Oodin esteettöyymyydestä löydät lisätietoa tästä avautuvasta linkistä.

Ilmoittaudu mukaan tästä avautuvan linkin kautta!

Tervetuloa johtajuusseminaariin kuulemaan tuoreita ajatuksia siitä, millaista on moderni johtaminen vuonna 2020. Nyt ensimmäistä kertaa järjestettävä johtajuusseminaari on jatkossa vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa yhteen esihenkilötyössä ja johtajina työskentelevät sekä aiheesta kiinnostuneet. 

Vuoden 2020 seminaarin teemana on itseohjautuvuus. Itseohjautuvuudesta on tullut trendisana, mutta mitä se tarkoittaa käytännön työssä? Jos asiantuntijat ja tiimit toimivat itseohjautuvasti, mihin esihenkilötyötä ja johtamista tarvitaan? Mitä itseohjautuvuuden jalkauttaminen vaatii johtajilta? 

Teemaan meidät johdattavat kirjailija ja senior advisor Miia Savaspuro, Keskuskirjasto Oodin johtaja Anna-Maria Soininvaara sekä yrityskulttuuriin ja työntekijäymmärrykseen erikoistuneen Leidenshaftin asiantuntija Panu Luukka. Tilaisuuden juontaa Viesti ry:n toiminnanjohtaja Siina Repo.  

Ohjelma:  

13.00 Kahvitarjoilu 

13.30 Alkusanat 

13.45 Miia Savaspuro: Totuus itseohjautuvuudesta: miten sellaiseksi tullaan?  

14.45 Anna-Maria Soininvaara: Oodin menestystarina työntekijöiden näkökulmasta – miten itseohjautuvuus toimii käytännössä? 

15.30 Tauko 

15.45 Panu Luukka, Leidenschaft Oy: Työntekijäymmärryksen taustaa ja merkitystä - miksi johtajan on tärkeä ymmärtää yksilöitä?

16.45 Loppusanat  

17.00 Tilaisuus päättyy 

Seminaariin mahtuu 30 Kumulan jäsentä mukaan, olethan siis nopea! Tilaisuus on maksuton Kumulan jäsenille.

Seminaarin järjestävät yhdessä Museoalan ammattiliitto MAL ry, Kuntien asiantuntijat - Kumula ry, Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry, Specia - Asiantuntijat ja esihenkilöt ry ja Taide ja kulttuurialan ammattijärjestö Taku ry. 

Jaa sivu: