Liity jäseneksi

Itseohjautuvuus käytännössä: Ketterän johtamisen kompassi osa 2 - webinaari peruttu, siirtyy kesäkuulle!

Webinaarisarjan toisessa osassa perehdymme oppivaan organisaatioon ja kulttuurimuutokseen. Kouluttajana sertifioitu agile coach.

Aika: 24.4. klo 10-11
Paikka: Webinaari

Webinaari on peruttu ja se pyritään nauhoittamaan kesäkuussa. Ilmoitamme heti, kun uusi ajankohta on tiedossa.

Puhutaanko työpaikallasi itseohjautuvista tiimeistä? Mietitkö, miten itseohjautuvia tiimejä voisi käytännössä johtaa? Tai johdatko ehkä vaativaa asiantuntijatiimiä ja kaipaatko työkaluja tiimisi johtamiseen?

Tämä kaksiosainen webinaarisarja esittelee uuden johtajuuden kompassin, konkreettisen suunnannäyttäjän johtajalle tai esihenkilölle alati muuttuvaan ympäristöön. Koulutuksesta saat johdatuksen inspiroivien tavoitteiden asettamiselle, itseohjautuvien tiimien fasilitointiin sekä vinkkejä siihen, kuinka johtaa kulttuurimuutosta.

Webinaarin toisessa osassa 24.4. paneudutaan oppivaan organisaatioon ja tapojen ja kulttuurin muutokseen. Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavat teemat:

  • Oppimissyklin mittaus ja visualisointi
  • Työkalu: oppimiskortit
  • Ketterä kulttuuri, mitä se on?
  • Työkalu: tapamatriisi

Webinaari sopii johtamistyötä tekevien ja esihenkilöiden lisäksi myös kaikille johtajuudesta kiinnostuneille, opiskelijoille tai heille, jotka haluavat perehtyä ketterän (agilen) johtamisen perusteisiin. Jos et ehtinyt osallistua webinaarisarjan aiempaan osaan 21.2., voit pyytää tallenteen meiltä (hanna.harrison@kumula.fi). 

Kouluttajana webinaarissa toimii Tea Miettinen (MSc). Tea on sertifioitu Agile Coach, Lean Team coach sekä Professional Scrum Master ja Professional Product Owner. Johtajuus ja johtajuuden muutos ketterässä organisaatiossa on Tean eritysosaamista. Tea onkin toiminut (ketterän) johdon valmentajana Hollannissa ja Suomessa.

Jaa sivu: