Liity jäseneksi

Itseohjautuvuus käytännössä: Ketterän johtamisen kompassi

Kahden webinaarin sarjassa perehdymme ketterään johtamiseen. Kouluttajana sertitifioitu agile coach.

Aika: pe 21.2. klo 10-11
Paikka: Webinaari

Ilmoittaudu tästä! 

Puhutaanko työpaikallasi itseohjautuvista tiimeistä? Mietitkö, miten itseohjautuvia tiimejä voisi käytännössä johtaa? Tai johdatko ehkä vaativaa asiantuntijatiimiä ja kaipaatko työkaluja tiimisi johtamiseen?

Tämä webinaari esittelee uuden johtajuuden kompassin, konkreettisen suunnannäyttäjän johtajalle tai esihenkilölle alati muuttuvaan ympäristöön. Koulutuksesta saat johdatuksen inspiroivien tavoitteiden asettamiselle, itseohjautuvien tiimien fasilitointiin sekä vinkkejä siihen, kuinka johtaa kulttuurimuutosta.

  • Johtajan kompassi koostuu neljästä osa-alueesta: tavoitteiden asettamisesta & asiakasarvosta, itseohjaavuuden fasilitoinnista, oppivasta organisaatiosta ja tapojen & kulttuurin muutoksesta. Webinaarin ensimmäisessä osassa 10.2. perehdymme tavoitteiden asettamiseen ja itseohjautuvuuden fasilitointiin.
  • Webinaari sopii johtamistyötä tekevien ja esihenkilöiden lisäksi myös kaikille johtajuudesta kiinnostuneille, opiskelijoille tai heille, jotka haluavat perehtyä ketterän (agilen) johtamisen perusteisiin.

Toisessa osassa 24.4. perehdymme oppivan organisaatioon ja tapojen ja kulttuurin muutokseen. Voit ilmoittautua toiseenkin osaan saman tien. Mikäli et pääse osallistumaan webinaareihin livenä, saat sähköpostiisi tallenteen koulutuksen jälkeen.

Kouluttajana webinaarissa toimii Tea Miettinen (MSc). Tea on sertifioitu Agile Coach, Lean Team coach sekä Professional Scrum Master ja Professional Product Owner. Johtajuus ja johtajuuden muutos ketterässä organisaatiossa Tean eritysosaamista. Tea onkin toiminut (ketterän) johdon valmentajana Hollannissa ja Suomessa.

 

Jaa sivu: