Liity jäseneksi

Hyvä johtaja - pomoverkosto: Miten johdat jatkuvaa oppimista

Miten johdat jatkuvaa oppimista - alustajana Juhani Koivuviita

Aika: 5.11. klo 09-11 
Paikka: Verkossa, Zoomin kautta

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Oppiminen on hidasta ja nopeaa. Sisäinen muutos voi viedä pari vuotta. Kuinka pitkälle sitten päästään kahdessa tunnissa? Ainakin eteenpäin.

Joko tiedät, mitä kohti? Millaisia tavoitteita olet asettanut itsellesi oppimisen johtajana? Entä jos sinä, kollegasi ja työntekijäsi tekisitte matkaa joka viikko kaksi tuntia kahden vuoden ajan, kuinka pitkälle pääsisitte yhdessä?

Tämän valmennuksen tuloksena hahmotat ohuen punaisen langan. Se lähtee sieltä, missä olet ollut johtajana ja alkaa vahvistua, kun toimit rohkeasti valmennuksen jälkeen. Tavoitteena on tarjota juuri sinulle tärkeä oivallus sekä työkaluja, joilla johdat omaa ja muiden oppimista.

Alussa virittäydytään aiheeseen ja yhdessä oppimiseen. Osallistujien mukana tulee paljon kokemusta ja osaamista, ja valmennusprosessi perustuu tiimioppimiseen. Siinä keskeistä on dialogi, yhdessä ajattelu. Valmentaja auttaa osallistujia tekemään havaintoja ja kytköksiä kontekstiin. Reflektoimalla oivallukset nousevat esiin ja jokainen pystyy erottamaan, mitä voi viedä mukanaan omaan arkeen.

Valmentaja Juhani Koivuviita

Juhani Koivuviita on yksi Educraftor Oy Ab:n perustajista. Hän vastaa yrityksen valmennusohjelmien suunnittelusta ja toimii tiimivalmentajana niissä. Hän valmentaa lyhyistä parin tunnin spurteista aina lukuvuoden pituisiin oppimisprosesseihin. Juhani on aiemmin urallaan toiminut mm. kieltenopettajana, peruskoulun rehtorina sekä ohjelmapäällikkönä ja koordinaattorina kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Juhanin missiona on lisätä ihmisten välistä ymmärrystä dialogin ja luottamuksen rakentamisen kautta. Sen lisäksi hän auttaa ihmisiä kokeilemaan ja kehittämään jatkuvan oppimisen tapoja.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen avataan syyskuussa.

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamisen teemoihin keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavien osaamista. Tilaisuudet tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen ja uusien näkökulmien löytämiseen lyhyiden alustuksien sekä ohjattujen vertaiskeskusteluiden kautta. Lämpimästi tervetuloa pomoverkoston teemoiteltuihin aamiaistilaisuuksiin! Verkoston tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö Taku ry:n, Specia – asiantuntijat ja esihenkilöt ry:n, Aito HSO ry:n ja Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry:n kanssa.

Muut pomoverkoston tapaamiskerrat ja aiheet:

21.1.21 tai 28.1.21 Mitä johtaja voi tehdä palautumisen tueksi?, Johanna Vilmi (Helsinki)
03/2021 Psykologinen turvallisuus, Nina Lyytinen (Helsinki)
05/2021 Näin onnistun johtajana, Matti Henttinen (Helsinki)

Jaa sivu: