Liity jäseneksi

Hyvä johtaja - pomoverkosto: Johtaminen kriisitilanteessa

Aika: 24.9. klo 9-11
Paikka: Verkossa, Zoomin kautta

Mukaan mahtuu 7 Kumulan jäsentä - ilmoittaudu mukaan täältä!

Useimmilla meistä on elämässään jonkinlainen suunnitelma ja rytmi. Työ ja vapaa-aika, arki, viikonloput ja lomat seuraavat toisiaan. Tehtävämme ja unelmamme antavat elämäämme hallinnan kokemusta ja tunnetta jatkuvuudesta. Kyky ennakoida tulevaa lisää turvallisuuden tunnetta.

Joskus kuitenkin kohtaamme yllättäviä tilanteita, kriisejä. Ne voivat liittyä esim. terveyteen, talouteen, työhön tai ihmissuhteisiin. Ylitämme kohdan, josta emme voi palata taaksepäin. Kun olemme ohittaneet tämän pisteen, tulemme välitilaan, jossa vanhat säännöt, normit ja rutiinit eivät enää päde. Myöskään uudet eivät ole vielä tiedossa tai vakiintuneet.

Koronan kaltaisen kaikkia koskevan kriisin tuleminen osaksi arkeamme, ei kuitenkaan laita muita elämämme huolia odottamaan. Tällöin hyvän johtajuuden merkitys korostuu entisestään. Tutkimme yhdessä erilaisia tapoja johtaa kriisitilanteissa. Pidämme myös huolta siitä, miten johtaja osaa huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja mielensä tasapainosta kriisin yllättäessä.

Tilaisuuden alustaa valmentaja Matti Henttinen

Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksessa on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Hän on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta. Matti tunnetaan myös työstään yli 600 huippu-urheilijan, heidän valmentajiensa ja perheidensä mentaalivalmentajana useissa yksilö- ja joukkuelajissa. Hänen osaamisestaan ovat nauttineet mm. Lontoossa olympiapronssia voittanut purjehdustiimi, muodostelmaluistelun ja cheerleadingin MM-kultajoukkueet sekä alppihiihtäjät, yleisurheilijat, tennispelaajat ja Suomen Kansallisoopperan balettitanssijat.

Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkkejä. Matti osaa ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijaa uudenlaiseen ajatteluun. Ilmiömäisen tarinankerrontataitonsa ansiosta hänen viisautensa painuvat mieleen ja tuottavat tuloksia.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen avataan 10.8. Mukaan mahtuu 7 Kumulan jäsentä. Tilaisuus on jäsenillemme maksuton.

Pomoverkosto-sparrausohjelma järjestetään yhteistyössä Kumula ry:n, Viesti ry, Specia ry:n ja MAL ry:n ja Aito HSO:n kanssa.

Muut pomoverkoston tapaamiskerrat ja aiheet:

5.11. Miten johdat jatkuvaa oppimista, Juhani Koivuviita (verkossa)
21.1.21 tai 28.1.21 Mitä johtaja voi tehdä palautumisen tueksi?, Johanna Vilmi (paikka tarkentuu myöhemmin)
03/2021 Psykologinen turvallisuus, Nina Lyytinen (paikka tarkentuu myöhemmin)
6.5.2021 Näin onnistun johtajana, Matti Henttinen (paikka tarkentuu myöhemmin)
 

Jaa sivu: