Liity jäseneksi

Paremman työelämän puolesta

Edustamme ja autamme jäseniämme työelämän ristiriidoissa

Sopimusedunvalvonta

Kunta-alan työ- ja virkaehtosopimuksessa sovitaan useimpien kunta-alan ammattien työsuhteen ehdoista. Sopimustoiminta on tärkeintä osaamisaluettamme, ja teemme jatkuvasti työtä kunta-alan työehtojen kehittämiseksi ja jäsentemme työhyvinvoinnin parantamiseksi. Teemme myös tiivistä yhteistyötä luottamusmiestemme kanssa sekä toimimme vahvana edunvalvojana kaikille jäsenillemme.                           

Palvelussuhdeneuvonta

Sopimustoiminnan lisäksi me autamme, jos työpaikallasi asiat eivät mene kuten pitäisi. Työmarkkinajuristimme edustavat menestyksellä jäseniämme erilaisissa työelämän ristiriitatilanteissa. Usein kyseessä on työnantajan kanssa syntyneet erimielisyydet esimerkiksi palkkauksesta, lomaoikeuksista tai muista työehtokysymyksistä. Me huolehdimme, että jäsenemme saavat sen, mistä on sovittu. 
 

Arvokas kuntatyö!

Me tunnemme kunta-alan asiantuntijatyön. Ymmärrämme varsin hyvin viranhaltijoihin ja työntekijöihin kohdistuvia vaatimuksia ja paineita. Samalla kun autamme jäseniämme, teemme työtä että kuntalaisetkin ymmärtäisivät edustamiemme ammattien ja osaamisen merkityksen.

Käänny asiantuntijoidemme puoleen!

Teemme yhteistyötä kattojärjestömme Akavan Erityisalojen kanssa, jonka työsuhdejuristit auttavat, mikäli asiassasi tarvitaan lakien tai työehtosopimusten tulkintaa. Kunta-alan työ- ja virkasuhdenneuvonnan tavoitat helpoimmin edunvalvontapalvelumme yhteydenottopyynnöllä. Tämän jälkeen asiantuntijamme ovat sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä. 

Palvelussuhdeneuvonnan yhteystiedot

Lakimiesneuvonta, julkinen sektori 0800 135 380
Lakimiesneuvonta, yksityinen sektori 0800 135 350

Puhelinaika arkisin klo 9 - 14. Numerot ovat maksuttomia.

Yhteydenotot sähköpostitse palvelussuhdejuristeille: tyosuhdeneuvonta@akavanerityisalat.fi. Muistathan kertoa viestissäsi nimesi, puhelinnumerosi, jäsennumerosi, jäsenyhdistykseksi sekä työnantajasektorin (kunta, valtio, yksityinen) sekä asian, johon tarvitset neuvoa. 

Ota yhteyttä liiton toimistoon!

Me autamme jäseniämme, jos asiat työpaikalla eivät mene kuten pitäisi. Voit huoletta kääntyä asiantuntijoidemme puoleen, ja olla yhteydessä liiton toimistoon:

Jussi Näri (jussi.nari@kumula.fi / 0400 816 284).

KVTES 2020-2021

Käy katsomassa voimassa olevaa kuntasopimusta täällä.

 

 

Avainsanat:

Jaa sivu: